S

Skjulte farer!

 

    Hvem er jeg og mine kompetencer!

 

Mine mange år som rådgiver og sparingspartner for mindre og mellemstore virksomheder, har givet mig et indblik i hvad der rører   sig, og hvor der er ting i virksomhederne, som der bør sætte yderligere fokus   på, netop for at optimere indtjening, og derved konkurrence evnen i et presset marked. 

Det gøres ved at vi sammen trin for trin gennemgår, virksomhedens funktioner og regnskaber, for at se hvor der er ting der kan gøres bedre.
 
Det kan også være ting der går rigtigt godt, så er det der muligheden er for yderligere fokus og derved større indtjening.
 
Problemstilling som ca. 70 procent af de danske virksomheder skal forholde sig til inden for de næste 10 – 15 år!
 
Er alderen på indehaver ved at trykke, er det vigtigt at der bliver lavet en handlingsplan, for   hvordan virksomheden kan fortsætte efter nuværende ejer/ledelse exit.
 
Det kan være at næste generation er på vej, men mangler lige at få relevant uddannelse og ledelseserfaring til at føre virksomheden videre.
 
Det kan også være at der skal findes køber udefra, eller der skal ansættes en leder/direktør til at fører familie virksomheden videre.
 
Ja – mange ubekendte, derfor ekstra vigtigt, at man forholder sig realistisk til hvilke af de   problemstillinger salgssituation, generationsskifte og selskabskonstruktion vil give, også af økonomisk art.
 

 

Børge Stoustrup | Mejerivej 12, 4900 Nakskov - Tlf: 23651729