S

Skjulte farer!

Det største farer for enhver virksomheds evne til at overleve, er indehaver selv, konkurenter, lovgivning, de rigtige medarbejdere på de rigtige pladser, med ajourført og relevat uddannelse til tidens krav.

 
Mange af mine opgaver er at vejlede virksomheder, med  hvad vil jeg med min virksomhed, og hvordan komme videre inden pensionsalder.
Problemstilling som ca. 70 procent af de danske virksomheder skal forholde sig til inden for de næste 10 – 15 år!
 
Er alderen på indehaver ved at trykke, er det vigtigt at der bliver lavet en handlingsplan, for   hvordan virksomheden kan fortsætte efter nuværende ejer/ledelse exit.
 
Det kan være at næste generation er på vej, men mangler lige at få relevant uddannelse og ledelseserfaring til at føre virksomheden videre.
 
Det kan også være at der skal findes køber udefra, eller der skal ansættes en leder/direktør til at fører familie virksomheden videre.
 
Ja – mange ubekendte, derfor ekstra vigtigt, at man forholder sig realistisk til hvilke af de   problemstillinger salgssituation, generationsskifte og selskabskonstruktion vil give, også af økonomisk art.
Lige så vigtigt at virksomheden er gjort salgsklar, eller modsat gjort klar til at lukke ned, uden de store skattemæssige konsekvenser.
 

 

Børge Stoustrup | Mejerivej 12, 4900 Nakskov  | Tlf.: 23651729 | borge@stoustrup.dk